workshop voor Hoogsensitieve/Hooggvoelige kinderen en ouders

 

Workshop voor Hoogsensitieve / Hooggevoelige kinderen en ouders

Mensen die hoog gevoelig zijn en een hoog sentitieve persoonlijkheid hebben (HSP), ervaren een verhoogde gevoeligheid voor externe prikkels en indrukken. Als ervaringsdeskundige kan ik hierover meepraten.

Bij mij hebben de yoga en de meditatie gezorgd voor een betere balans en meer rust in mijn leven. De geurfrequenties van de Groene Linde werken ondersteunend. Ik gebruik ze omdat ze heerlijk ruiken en ik voel me er prettig bij.

Vooral hoog sensitieve kinderen raken eerder uit balans door hun gevoeligheid voor prikkels en indrukken en kunnen hierdoor klachten gaan ontwikkelen. Om deze kinderen en natuurlijk volwassenen te ondersteunen heeft Marianne Leeuwrik van de Groene Linde geurfrequenties ontwikkeld: een speciale geurlijn voor mensen die hoog sensitief of hoog gevoelig zijn.

Zaterdag 2 april was bij De Groene Linde een informatie avond over deze geurfrequenties voor kinderen en hun ouders. Deelnemers hebben kennis kunnen maken met deze nieuwe geurlijn en advies gekregen over hoog sensitiviteit en de opvoeding.

Aansluitend op deze informatieavond volgt er een workshop voor ouders en kinderen. Op deze dag leren de kinderen, maar ik hoop ook zeker de ouders wát je kunt doen om als hoog gevoelige beter voor jezelf te zorgen. Doordat de ouders meedoen kunnen ze hun kinderen beter helpen wanneer er ondersteuning nodig is.

We gaan samen oefenen en er worden technieken aangereikt die ervoor zorgen dat je beter bij jezelf kunt blijven, meer in je kracht kunt gaan staan, en verder leer je jouw energieniveau op pijl te houden en je niet zo te verliezen in allerlei indrukken van buitenaf.

Het wordt vooral een praktische doe het zelf workshop. Mijn rol is het aanreiken van de vaardigheden en het geven van inzicht. Aan het einde van de middag hebben de deelnemers door de oefeningen ervaren wat de oefeningen met je doen en hebben ze genoeg handreikingen om er zelf mee aan de slag te gaan.

Tijdstip: zaterdag 11 juni van 10.30-15.00 uur

Locatie:De Groene Linde Vreekesweid 12a

1721 PR Broek op Langedijk

De kosten bedragen 65 euro p.p. of 99 euro per familie (max. 4 personen) inclusief lunch

Opgeven via het contactformulier van mijn website: www.yogapraktijkdecirkel.com

Een gedachte over “workshop voor Hoogsensitieve/Hooggvoelige kinderen en ouders

  1. Dit gastenboek is hier eigenlijk niet voor bedoeld. Je kunt je workshop aankondigen op de facebook pagina bij deze site (ookzogevoelig.nl).
    Philippine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − 12 =