Prachtsite!

Bedankt voor deze site!

Ik werd zelf jarenlang heel boos, als mensen zeiden dat ik gevoelig was. Nu weet ik beter, mede door jarenlange therapie.

Deze site helpt mij weer een klein beetje meer op weg naar zelfacceptatie en mildheid naar mezelf.

Overigens is het een verademing, om een site zien die in zo’n mooi, foutloos Nederlands is geschreven. Ook complimenten daarvoor.

Marco

2 gedachten over “Prachtsite!

 1. Hallo Philippine,
  Ik heb de site ontdekt toen ik voor de zoveelste keer helemaal opgebrand ziek thuis zat. Wat een openbaring !!!! Ben begonnen met HSP en het werk, met aan het einde het stukje over je gevoel van eigenwaarde en dat je dat uitstraalt, toen via de andere linken alles gelezen over de eigenschap hsp, het aarden, grenzen stellen en voor jezelf op komen.
  Ik heb voor het eerst in mijn leven een goed gevoel over mijzelf en begin te leren om goed bij mezelf te blijven en mijn grenzen aan te geven op een goede manier zonder de enorme agressie die ik er altijd bij nodig had.
  De site is echt een must voor iedere hsp en geeft een enorm inzicht en steun om met de eigenschap om te gaan en doet je realiseren dat je helemaal niet raar en apart bent, hoogstens bijzonder.
  Ik zal de site in de toekomst nog vaak gaan bezoeken als ik weer eens ergens tegenaan loop.
  Het heeft 58 jaar geduurd maar ik eindelijk de oorzaak gevonden wat altijd mijn onrust en boosheid heeft veroorzaakt.
  Geweldige site en ik ben je zeer dankbaar !!
  Hartelijke groet Fred.

 2. Hoi Philippine. Superdankjewel voor deze site. Heerlijk om te lezen dat er meerdere mensen zijn zoals mij , voel me te vaak een outsider. Mijn omgeving snapt vaak niet dat ik me “zo druk” kan maken over bepaalde situaties of gesprekken .En het feit dat ik snel moe wordt in gezelschap. Grote groepen ga ik zowiezo het liefst uit de weg, het verwerken van alle indrukken kost mij een aantal dagen.Wil ik even een oppep7per dan lees ik weer wat op je site.Goede inzichten gekregen! . Elke dag is weer een leermoment .Ben ondanks alles wel blij met mijn rijke gevoelsleven. Maakt je uniek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × drie =