moe

Beste lezers

Wellicht dat jullie die herkennen die ontzettende moeheid die je niet meer te boven komt.

Begint dit jaar spuiten voor B12 gekregen die hielpen wat maar ik ben nu weer helemaal leeg voor mijn gevoel en kan niets meer hebben mensen om me heen kan ik niet meer goed verdragen.

Ze voelen dan als een molensteen om mijn nek wat logisch is want ik heb geen energie meer over om weg te geven.

Ik ben nu ook op het punt dat me niets meer blij maak zou het liefste de hele dag in bed blijven met de deken over mijn hoofd.

Ik weet nu door verschillende websites en deze dat ik ook hooggevoelig ben en valt alles op zijn plaats dat ik al vrij jong drukke plaatsen heb gemeden kreeg bij een mensenmassa ook altijd meteen hoofdpijn.

Ik heb geprobeerd om me te wapenen met als voorbeeld rozenstruiken visualiseren maar op een of andere manier komen bepaald personen (met geen goede bedoelingen) erdoor heen.

Wat kan ik doen want ik voel dat ik het zonder de nodige energie niet meer kan volhouden(de pot is nu echt leeg) en ben ten einde raad?

3 gedachten over “moe

 1. Hoi, ik zie in je reactie op Philippine dat je nog aan het werk bent. Mijn eerste gedachte is dan “Wat doe je nog op je werk als je zo vreselijk vermoeid bent?” Ik zou zeggen ” Meld je ziek” en zorg dat je weer op krachten komt. En inderdaad, dat zal waarschijnlijk de nodige tijd vergen. Zoek hulp, en probeer dingen te doen die je weer een beetje vreugde of energie geven. Al is het maar gewoon een stukje wandelen in de natuur, dat doet je echt goed. Neem jezelf en je klachten serieus en loop hier niet mee door. Sterkte!

 2. Zou het kunnen zijn dat je oververmoeid bent en daardoor uitgeput. Dan kom je daar niet zomaar weer overheen, dat heeft tijd nodig. En als je zegt nergens meer zin in te hebben, ben je misschien ook wel depressief. Wat zegt je huisarts ervan?

  • Hallo Philippine bedankt voor je reactie,
   Krijg weer B12 spuiten toegediend (na een aantal maanden geen spuiten) en dan gaat het ietsjes beter maar val dan zonder spuiten weer terug.
   Ik heb wel een paar “tropen” jaren gehad met problemen van buren en het werk dus dat zal ook van invloed zijn.
   De buren zijn opgelost maar op het werk heerst zulke een negatieve energie dat ik er maar moeilijk mee kan omgaan.
   Praten lukt dan wordt je meteen de mond gesnoerd en word ik gemeden door collega’s.
   Niet dat ik daar zo’n problemen mee heb dat zijn een aantal negatieve personen minder die me lastig vallen al voel ik meteen aan als een collega met me wil praten of dat gesprek negatief of positief zal zijn.
   Ik heb net zoals veel mensen mindere dagen maar daar kwam ik uiteindelijk weer uit maar nu ontbreekt me de energie en dat beetje wordt opgeslokt door die negatieve energieën op het werk.
   Ik probeer nu ook veel van deze collega’s te ontwijken en dat kost natuurlijk ook weer energie.
   Ik wou dat ik een toverstokje had om me daarvoor te beschermen en de intuïtie af te sluiten om tot rust te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf + zes =