Ik ook

wat een geweldige site! Zoveel herkenning, ik ben een vrouw van 56, heb wel eens gedacht dat ik hs zou kunnen zijn, totdat ik nu, na een ernstige burn out in therapie ben, en op zoek ben naar mezelf.

Na het lezen van deze site valt er zoveel op z’n plek, er is enorm veel herkenning, dat voelt geweldig, ik ben dus niet raar, het is goed zoals het is, daarom voel ik ” het” vaak anders….

Wat fijn om dit te lezen/ herkennen, zonder dat er (€) een cursus aan te pas komt, en zonder commerciële rompslomp.

Veel dank voor deze spiegel!

 

Dit bericht was geplaatst op 8 januari 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “Ik ook

  1. Vele weten dat ik snel opgebrand ben, gevoelig en emotioneel. Ik ben vrij sensitief met opnemen van prikkels en gevoeligheid in zowel me werk als me omgeving. Zelfs bij het manier van contacten. Ik kan niet tegen harde muziek, tegen harde stemmen, tegen ruzie etc. Toch zijn er momenten waar ik rustig bij voel en dat is boeken schrijven en liedjes maken. Soms zing ik weleens liedjes en neem ik het op. Maar onder geen beding ga ik op de planken. Vele vinden me dan meteen verlegen, terwijl ik serieus genomen wil worden. En als ik in goeie stemming ben, kan ik grappen maken en zeker op feestjes en bijeenkomsten. Niemand ziet ook meteen dat ik verlegen ben, omdat ik me masker op doe door met humor te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 + acht =