Heel Informatief

Goed om dit te lezen allemaal, hier kan ik iets mee.  Echter, het probleem of vraag eigenlijk die ik heb wordt niet vernoemd, nergens eigenlijk op geen enkele site. Ik zie namelijk overal afbeeldingen in, waar ik ook kijk. Een vodje b.v.b daar zie ik een afbeelding in. Schilder ik, geheid dat er afbeeldingen in staan. Kijk ik gewoon rond en jawel hoor, daar komen ze weer. Letterlijk in alles en daar wordt je zo moe van. Het waarom? Niemand die het weet. Ik ben wel Spiritueel en mijn jongste zoon ook, allebei vis. Het zijn boodschappen denk ik, maar geen idee wat ik daarmee aan moet. Ik help andere mensen met de M-A- Kaarten enz en heb een eigen site op Facebook.  Helaas kan ik ook hier niet het antwoord op vinden, maar wel heel goed geschreven. Bedankt. 

2 gedachten over “Heel Informatief

  1. Ik herken dat.
    Hoogsensitief, heel moeilijk leven gehad,weet vaak niet meer wat ik moet doen,heel onzeker..veel in mijn hoofd.
    Regelmatig zie ik bv.zonder dat ik daarmee bezig ben de vorm van een hart, dit wordt gevormd door bladeren, in wolken,in matten, enz.Dat vormt zich vanzelf.Dat is een aanwijzing van eenn gids, engel of zo, dat ik uit mijn verstand moet gaan en de weg van het hart moet volgen.
    Daarmaast zie ik ook overal figuren in , zomaar, ongevraagd en onbedoeld.

  2. Eerlijk gezegd heb ik nooit eerder gehoord van wat je beschrijft. Het lijkt me inderdaad lastig als je overal patronen in ziet. Als ik je verhaal lees, lijkt het me een soort van visuele hypergevoeligheid, jouw brein legt heel snel verbanden, associeert sterk. Of je daar boodschappen in moet zien, weet ik niet. Behalve misschien van je eigen onderbewustzijn. Wat je ergens in ziet, reflecteert iets uit je innerlijk leven. Net zoals die “inktvlekmethode” werkt in de psychologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + 1 =