Wat een fijne website!!

Beste Philippine,

Een jaar of 5 geleden je website ontdekt..wow wat een herkenning! Je hebt het zo goed verwoord en vooral het stuk over angst helpt mij!

 

Dit bericht is geplaatst op 16 oktober 2018. 1 reactie

Duidelijk, uitgebreid en goed!

Ik heb veel sites bezocht over HSP. Voor mij is dit de allerbeste. Alle aspecten belicht. Veel goede, duidelijke informatie en achtergronden. Ik keer hier regelmatig terug om te lezen.
Heel veel dank voor deze goede en uitgebreide uiteenzetting!

Heldere omschrijvingen!

Bedankt voor het beschikbaar stellen van al je informatie. Het is allemaal heel helder omschreven en geeft een goed perspectief. Of je nu hoog sensitief bent of bijvoorbeeld overprikkeld raakt door een andere “oorzaak” je hebt boordevol goede tips. Dank hiervoor.

Zeer goede info

Dank voor deze uitgebreide en zeer zorgvuldig geformuleerde website. Ik heb als 14 jarige het stempel “neurotisch” gekregen. Nu ben ik 65 en heb met vallen en opstaan en weer vallen en opstaan enigszins geleerd om er mee om te gaan. Ik heb veel aan de informatie en misschien kan ik hierdoor mijn chronische schuldgevoel en gevoel van tekortschieten enigszins afleren. Dank, dank, dank dus.

 

dank!

Heel erg mooie, duidelijke website hierover. Zak ik met veel graagte verspreiden in België! Eindelijk eens een overzicht van alles die ermee te maken heeft. Ik las geboeid  het stuk over ‘jij en je werk’ en zeker ook het stuk over pubers. Proficiat!

Maaike

Bedankt

Bedankt voor deze mooie, duidelijke website. Wat een schat aan informatie, op een fijne duidelijke manier uitgelegd. Zeker de moeite waard om deze site online te houden!

Heftig wat je hebt meegemaakt de afgelopen jaren. Wat goed en fijn dat je weer beter in je vel zit. Dat geeft mij hoop en vertrouwen m.b.t. mijn eigen situatie…

Bedankt

Dank je wel voor deze mooie, informatieve site! Heel veel herkenning, het helpt mij mezelf beter te begrijpen, accepteren en waarderen.

HSP

Nog even een berichtje van de vorige schrijfster. Sorry, ik las later pas dat je zelf ook hoog sensitief bent. Nogmaals bedankt voor deze topwebsite. Respect en zolang wij als hsp’ers angst omzetten in positieve gedachten komt het goed. Hartelijke groet!

Dit bericht is geplaatst op 4 maart 2018. 1 reactie

HSP

Dank je wel Philippine! Ik ben een hsp’er en je hebt erover geschreven alsof je het zelf hebt..bijzonder!