Contact gezocht

Hoi allemaal ,Ben op zoek naar mensen die willen mailen. Over gevoelig of wat je meer bezig houd.

A ,getrouwd, 49jaar

Leeswurm@hotmail.com

Leuk contact gezocht

Hi!

Mijn naam is Samantha ik ben 24 jaar oud en werkzaam in de ouderenzorg.

Zelf ben ik erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben.

Het lijkt mij erg leuk om andere hspers te ontmoeten.

In mijn omgeving zijn niet zoveel mensen bezig nog met hooggevoeligheid.

Ik kom uit Lisse een dorp in Zuid-Holland.

Mijn e-mail is: samanthaman14@live.nl

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2018. 1 reactie

Als HSPer in een Narcistisch gezin opgroeien, hoe kan dat nog goed komen?

Graag zou ik willen weten of er materiaal beschikbaar is over dit onderwerp. Ook zou ik willen weten of een narsistische stoornis ook samen kan gaan met hoogsensitiviteit. Want de narsistist heeft geen empatisch vermogen en de HSPer juist wel. Zou het verschil kunnen zitten in het wel of niet hebben van het contact met je hart (en ziel)?

Dit bericht is geplaatst op 12 november 2018. 3 reacties

Hartelijk dank

Mijn compliment voor de zeer uitgebreide website over HSP. Ik kan me voorstellen dat dit veel werk is geweest. Ik ben zelf therapeut en HSP die in het verleden mensen met HSP heb mogen begeleiden. Helaas ben ik om gezondheidsredenen moeten stoppen. Mijn ervaring is dat mindfulness als vorm waardevol is voor HSP vanwege  het los komen van je ik/het denken. Tevens is mijn ervaring dat naar mate je ouder wordt je gevoeliger wordt. We staan nog steeds in de kinderschoenen met de wetenschap voor HSP, hoe meer mensen zich inzetten hiervoor hoe beter. Nogmaals mooi werk wat je doet!

Hartelijke groet..

Wat een fijne website!!

Beste Philippine,

Een jaar of 5 geleden je website ontdekt..wow wat een herkenning! Je hebt het zo goed verwoord en vooral het stuk over angst helpt mij!

 

Dit bericht is geplaatst op 16 oktober 2018. 3 reacties

Duidelijk, uitgebreid en goed!

Ik heb veel sites bezocht over HSP. Voor mij is dit de allerbeste. Alle aspecten belicht. Veel goede, duidelijke informatie en achtergronden. Ik keer hier regelmatig terug om te lezen.
Heel veel dank voor deze goede en uitgebreide uiteenzetting!

Heldere omschrijvingen!

Bedankt voor het beschikbaar stellen van al je informatie. Het is allemaal heel helder omschreven en geeft een goed perspectief. Of je nu hoog sensitief bent of bijvoorbeeld overprikkeld raakt door een andere “oorzaak” je hebt boordevol goede tips. Dank hiervoor.

Zeer goede info

Dank voor deze uitgebreide en zeer zorgvuldig geformuleerde website. Ik heb als 14 jarige het stempel “neurotisch” gekregen. Nu ben ik 65 en heb met vallen en opstaan en weer vallen en opstaan enigszins geleerd om er mee om te gaan. Ik heb veel aan de informatie en misschien kan ik hierdoor mijn chronische schuldgevoel en gevoel van tekortschieten enigszins afleren. Dank, dank, dank dus.

 

dank!

Heel erg mooie, duidelijke website hierover. Zak ik met veel graagte verspreiden in België! Eindelijk eens een overzicht van alles die ermee te maken heeft. Ik las geboeid  het stuk over ‘jij en je werk’ en zeker ook het stuk over pubers. Proficiat!

Maaike