BI POLAIRE

Heeft hooggevoeligheid direct of indirect te maken met bipolaire stoornis?

Dit bericht is geplaatst op 19 juni 2017. 1 reactie

gevoelegheid

ik ben gvoeleg soms is er gewoon teveel informatie en voel me dan liever alleen rap huilen 😢 soms kwaad 😒 maken soms ben ik echt in overdrive dan moet ik me resetten liefst alleen soms hep ik ook het gevoel dat ik iemand aanvoel gebeurt heel ik niet wat die persoon denkt ergens ben ik net een deel van hun wel heel zeldzaam dan moet ik wel blijven kijken naar die persoon wat natuurlijk voor de persoon ambetant kan zijn.

Dit bericht is geplaatst op 24 mei 2017. 1 reactie

Verbetering

Ik heb veel last van HSP en wil graag weten hoe ik wat sterker kan worden. Is dat überhaupt mogelijk of heb je slechts te roeien met de riemen die je hebt?

Dit bericht is geplaatst op 10 mei 2017. 1 reactie

fijn!

Een heel fijne website is dit toch…! Ik lees m zo af en toe eens omdat ik waarschijnlijk ook een hooggevoelig persoon ben. En mijn zoon ook, die is nu aan het puberen en loopt bij de GGZ omdat ik geen andere plek weet waar hij terecht kan en waar ze op een andere manier met zijn zgn problemen om kunnen gaan. Heel interessante leesstof hier,

dank daarvoor!!

Dit bericht is geplaatst op 6 april 2017. 1 reactie

Heel blij met informatie website Ookzogevoelig

Deze website schenkt mij een doorbraak ! Wat herken ik mij hélemaal in de informatie. Ik blijk dus een hele duidelijke hsp-er te zijn, en dat mijn hele leven lang = 66 jaar. Met mijn vele therapieën op het verkeerde paard gewed. Nú weet ik dat ik anders naar mijn toestand kan kijken. Ik ga goed voor mijzelf zorgen, belangrijk voor mij die chronisch erg overbelast is. Maar de ERKENNING is zó fijn en zo’n opluchting, niet te filmen ! Dankjewel website.

Dit bericht is geplaatst op 19 maart 2017. 1 reactie

Herkenbaar

Erg herkenbaar wat ik hier lees! Echt heel fijn, ik begrijp beter wat er met mij aan de hand is en dat ik niet de enige ben. Ook goede tips

Bedankt