contact gezocht

Hallo dames,Ik Marie-Jose 54 jaar zoek een lieve hartsvriendin uit Zuid-Limburg,Hier een klein gedichtje.

Diep in jouw ogen,zie ik de zon.Daar waar de liefde begon,kwam ik je tegen.Zo lief en zo verlegen.

 

Contact gezocht

Ik zoek lotgenoten om ervaringen en hoe zij ermee omgaan uit te wisselen

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2021. 1 reactie

Herkenning gezocht

Hallo,

Ik ben een vrouw van 44, heb een gezin en ongeveer twee jaar geleden viel voor mij het “kwartje” ik ben hoog of “meer” gevoelig. Ineens snapte ik waardoor ik me als kind zo vaak onzeker en anders voelde in bepaalde situaties. Sinds 2 jaar weet ik ook dat ik fybromialgie heb, ik denk zeker dat het een ook oa. met elkaar te maken heeft in mijn geval. Het lijkt me fijn om in contact te komen met mensen die de hooggevoeligheid ook herkennen, zodat we ervaringen kunnen uitwisselen, mailen. Als niemand in je omgeving echt hetzelfde is, is het juist fijn om met “lotgenoten” te mailen.

Groet, Esther

Dit bericht is geplaatst op 11 november 2021. 2 reacties

contact gezocht

Hallo, mijn naam is Marie-Jose, 54 jaar ik woon in Zuid-Limburg.Ik ben ook hoog sensitief graag zou ik met iemand (man) tot 58 jaar om berichtjes over en weer te sturen.Ik heb verschillende hobbies oa.gedichten schrijven, portret fotos maken, terrasje pikken ,naar de bioscoop gaan interesse? stuur dan een mailtje naar: marieke274@gmail.com

 

Met een glimlach gelezen.

Met een glimlach je site doorgenomen.

Wat veel HSP’ers niet weten, is, dat je door middel van visualisatie oefeningen, je energie kan veranderen. Op die manier kan je voor een deel afschermen, tegen datgene, wat als impuls te sterk binnenkomt.

Bij mij werkt het prima. ‘Energie-vreters’ blok ik binnen 10 seconden nu. Plekken waar pas ruzie was, kan ik nu razendsnel afschermen. Mensen die slecht in hun vel zitten, of het niet best met je voor hebben…hopla, meteen afgeschermt.

Fijne dag, en veel mooie momenten gewenst!

Ogen geopend

Mooie website, wat veel overeenkomsten kom ik tegen zeg!, niet normaal ( of juist wel normaal? ­čśë  ).

ik heb nu een naampje voor mijn, zijns..

Gelijkgestemden gezocht

Ik ben de moeder van een hooggevoelig meisje van 13 jaar. Zij wil graag contact met andere meisjes die ook hoogevoelig zijn. Ze voelt zich namelijk altijd anders dan andere kinderen. Een grote hobby van mijn dochter is gamen.
Misschien dat ze in het begin via deze wijze contact kunnen leggen.
Regio Boxmeer

Vakantie maatje gezocht.

Dag, ik ben een 64 jarige vrouw en woon in Zwolle, 9 jaar weduwe.

Graag zou ik een rookvrije man met humor en diepgang ontmoeten om eens mee uit te gaan, een weekendje weg en op vakantie te gaan.

Ik houd van kunst en natuur, ben vrolijk en warm.Door de hsp heb ik in de middag rust nodig om daarna weer fit en vrolijk verder te gaan.

Heb jij een rijbewijs en museumkaart, dan ontmoet ik je graag bij een kop koffie of thee.

Miekiemast at gmail.com

 

 

Dankjewel

Bedankt Philippine voor je mooie en op inhoud kwalitatieve site!

Ik ben lerares in het voortgezet onderwijs (ook hsp) loop al een tijdje vast binnen de school en mn het team waarbinnen ik werk en het deed me even goed hier weer wat over te lezen via jouw website. Ondanks dat we elkaar nooit gesproken hebben voelde ik me weer even begrepen en gewaardeerd, zo enorm belangrijk om in ons kracht te kunnen blijven staan.

Wat me ook enorm heeft geholpen is het boek ‘The courage to be disliked’.

Als ik je een cadeautje terug mag geven in de vorm van een leestip zou dat het zijn.
Ligt nu bij de AKO, heb ‘m gelezen in het Engels.

Het boek gaat op een bescheiden leesbare manier, in de vorm van een gesprek tussen een jongere en een filisooof, in op de psychologie (bijna filosofie) van Adler en hoe alle ‘problemen’ in feite uit relatieproblemen niet je plek kunnen vinden in de groep.

Ik had daar de laatste weken enorm veel aan. Kon me daar aan vasthouden om milder en met meer verbondenheid de dag door te gaan.

Ik ga ook zeker op zoek naar het boek van Barrie S. Jaeger over werken als HSP.
Was daar erg benieuwd naar….

Alle goeds!

Gr Wendy

Dit bericht is geplaatst op 23 mei 2019. 2 reacties