Dank je voor deze website

Hoi Philippine,

Wat een ontzettend fijne site! Wat een fijne en lieve maar ook heldere en duidelijke informatie! Ik heb hier zo veel aan! (Ik wordt er bijna emotioneel van.)

Ik herken me in het beeld van hsp, maar het is nog een beetje nieuw voor me. Eigenlijk ergens ook weer niet, maar om het zo te duiden wel. Best fijn die erkenning. Ik ben er veel over aan het lezen en sommige sites zijn echt geen doorkomen aan. Om verschillende redenen. Soms doordat er te weinig te diepte in wordt gegaan. En soms omdat de gevoeligheid toch geproblematiseerd wordt, bijvoorbeeld wanneer de oorzaak gezocht wordt in een onveilige hechting of trauma. Ik ben geen onderzoeker, maar dit lijkt me kort door de bocht. Er zijn nog zoveel andere theorieen mogelijk.

De informatie op jouw site vind ik helder en niet zo suggestief. En liefdevol. Wat ik fijn vind is dat je me inspireert om vooral zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gevoel. Ik voel me daardoor empowered en je tips bieden daarbij een hoop handvaten. Ik ga ze vaker lezen, om mezelf te herinneren en mezelf te steunen. Ik zal dus nog vaker op je site terugkomen.

Dank je wel hiervoor. Het geeft me heel veel.

Groeten
L

Dit bericht was geplaatst op 8 november 2016. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “Dank je voor deze website

  1. Hoi L,
    Dank je voor je warme ontroerende berichtje!. Fijn te horen dat ik wat voor je heb kunnen betekenen. Alle goeds, Philippine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + vier =