Berichtje van Denise

Wat een geweldige site heb je gemaakt en idd heerlijk rustig zonder alle banners en reclame….de humor spat van die laatste regel af!

Feest der herkenning! Onlangs werd geconstateerd dat mn zevenjarige tweeling zoon moeite heeft t op school bij te benen omdat hij hypersensitief is. Om m te steunen heb ik verschillende boeken besteld en vond daarin een verwijzing naar jouw mooie, rustige site. En wat blijkt? Ik heb t ook! Tranen stromen over mn wangen, alles valt op z’n plek. Alle strubbelingen in mn werk verleden, mn (familie)relaties, tijdens de opvoeding van mn drie bloedjes, alles! Dankzij jou en de wijze waarop je loopbaan is verlopen(!) hoef ik t wiel niet uit te vinden, kan ik vanuit een gebalanceerde situatie gelijk aan de slag om op die wijze 100% voorbereid te zijn en klaar te staan voor mn ventje. Rust is weer in zicht, dit keer geen zware lastige periode maar een leuke uitdagende.

Kortom, mijn dank is groot. Dat wilde ik je graag meegeven, in de hoop je daarmee een stukje energie te verschaffen die jij tijdens proces kwijt bent geraakt!

Groetjes,
Denise Leenheer (en Mats)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × een =